Information

  • Sector: Customer Service
  • Contract: Full time

Languages

Europe Language Jobs Logojob search powered by

Customer Service Specialist (Duits)

Netherlands » 's-Hertogenbosch

Job description:

Description

Customer Service Specialist (Duits)

Jij bent leergierig en daadkrachtig, met een goed gevoel voor commercie. Dankzij jouw ervaring op het gebied van Customer Service weet je klanten aan je te binden. Beloftes kom je altijd na en bovendien werk je snel en accuraat. Je communiceert vloeiend in het Duits én Engels. Voor het werken met IT draai je je hand niet om en je werkt graag in een jong team. Je bent op zoek naar een Customer Service-baan in een moderne logistieke organisatie.

Herkenbaar?! Lees verder wat je als Customer Service Specialist (Duits) gaat doen:

Je komt te werken binnen de afdeling Customer Care van HealthLink in ‘s-Hertogenbosch, die nauw samenwerkt met de afdelingen Finance, Warehouse en Kwaliteit. Op deze afdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende klanten, via telefoon en e-mail. Je beheert het proces van orderinvoer tot aan facturatie voor deze klanten, inclusief het verder administratief verwerken van alle ordergerelateerde documenten en communicatie. Inventory en inbound zijn hier ook een onderdeel van. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor klantspecifieke documentatie voor export en logistiek. Je verwerkt orders en volgt het bestelproces, waarbij je eventuele problemen of klachten oplost. Ook verwerk en volg je retourzendingen.

Je houdt KPI’s van onze klanten scherp in de gaten en beheert alle klantgerelateerde activiteiten. Daarvoor volg je de specifiek voor de klant bepaalde processen en de Kwaliteitsrichtlijnen.

Aantal uren: 40 uur per week (fulltime).
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Requirements

Wat breng je mee?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je werkt en denkt op mbo+ niveau.
  • Ruime ervaring in customer care en supply chain/logistiek is een pre.
  • Je beheerst de Duitse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Het is belangrijk dat je servicegericht handelt; vriendelijkheid moet je tweede natuur zijn.
  • Je leert snel, bent goed in multitasken en kunt snel en adequaat reageren.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ERP-systemen.

Offer

Wat hebben we jou te bieden?

Werken bij HealthLink betekent elke dag werken aan de kwaliteit van healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. HealthLink daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden we jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende pensioenopbouw is uiteraard onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans!

Solliciteer snel door je cv en motivatiebrief naar ons te sturen via de "solliciteer" button.

N.B. Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.