Information

  • Sector: Sales and Account Management
  • Contract: Full time

Languages

Europe Language Jobs Logojob search powered by

Norwegian speaking Sales Agent to Budapest!

Hungary » Budapest

Job description:

Description

Er du serviceorientert og norsktalende? Vi har nå en ledig stilling i Budapest? Da bør du lese videre!Hvorfor Budapest?Å bo i Budapest er helt fantastisk. Expats i Ungarn kan forvente å betale mindre for mat, medisiner og kosmetikk, og månedlige offentlige transportkostnader. Gjennomsnittlig leie er også betydelig lavere enn i mange andre land. Valuta for pengene og muligheten til å leve godt, mens du også evner å spare; er en av grunnen til å jobbe i Ungarn. I tillegg til dette vil du også møte masse mennesker som er innkluderende!  

Requirements

Jobben dinAnskaffe nye pasienter til klinikkenKundeservice fra a til å - Du fungerer som første kontaktpunkt for kundenDokumentasjon og presis administrasjon av alt i systemetInformere klinikkens pasienter om prøvesvarene og avtale videre tannlegebesøkOpprettholde og forbedre kundetilfredshetsnivåetBestilling av hotellopphold og flybilletter til klinikkens pasienterOm degDu snakker flytende norsk, og har en god engelsk forståelseErfaring innenfor kundeservice er en fordel, men ikke et kravDu har villig til å lære holdning og kundefokus tankesettGode kommunikasjonsferdigheter – både skriftlige og muntligeFleksibel, multitasking, dynamisk personlighet, lagspillerholdningDu er ambisiøs og har gode problemløsningsferdigheter

Offer

Selskapet tilbyr:Konkurransedyktig lønnspakke + bonussystemIn-house treninger40t arbeidsuke, ingen helgearbeid kreves Nordic Jobs WorldwideVi er et profesjonelt nordisk rekrutteringsselskap, som spesialiserer oss på å forbinde kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med bedrifter fra hele verden. Nordic Jobs Worldwide er det største rekrutteringsbyrået i Norden, hvor vi matcher de mest spennende jobbene med nordisk talent. I løpet av de siste 2 årene har vi rekruttert og hjulpet over 1000 kandidater fra Norden, til drømmejobben med våre partnere i over 28 forskjellige land.

Find a Genius in Budapest

Bert K

I live in Budapest

Dóra K

I live in Budapest

Stefan P

I live in Budapest

Marc v

I live in Budapest

Andrea K

I live in Budapest

Marco S

I live in Budapest

Péter D

I live in Budapest

Zsolt B

I live in Budapest

Szilvia S

I live in Budapest

Aniko K

I live in Budapest

Balázs T

I live in Budapest

Vanda U

I live in Budapest